Er kunstgress verdt pengene?

Artificial1

Sitter du på gjerdet når det kommer til kunstgress kontra real deal? Du ville ikke vært den første. Mange av oss er ikke sikre på at kunstgress er det riktige valget for hagene våre.

For å være ærlig, det er fordeler og ulemper med begge. En av hovedfordelene med kunstgress er at det er mindre tidkrevende å passe på. Men det er også andre fordeler med kunstgress som du sannsynligvis ikke er klar over. La oss forklare fordeler og ulemper med kunstgress.

Fordeler med kunstgress:

Kunstgress er lettere å vedlikeholde. Du trenger ikke å bekymre deg for å komme hjem fra jobb og få ut gressklipperen. Det er heller ikke behov for å lufte gresset. Det er da du går gjennom glasset med en rive eller annet skarpt hageredskap og lager små hull i plenen din. Ved å gjøre det kan gresset "puste" og vokse bedre.

Ingen vanning er nødvendig. Som vi alle vet, er vann i ferd med å bli en verdifull vare. En ting er sikkert, vannregningen øker hele tiden I motsetning til ekte gress trenger ikke kunstgress å vannes. Du må kanskje spyle den ned noen ganger, men det er sjelden. Den beste måten å holde kunstgress rent på er å gi en god børste en gang i uken.

Ingen skadelige giftstoffer er nødvendig. Du trenger ikke å mate kunstgresset ditt med gjødsel som kan være giftig for miljøet. Ikke bare kan gjødsel skade det naturlige miljøet. De kan forårsake allergier inkludert astma.

Kunstgress har ingen gresspollen. Hvis du lider av høysnue vil du vite hva en plagsom gresspollen er om sommeren. Det er en annen ting du ikke trenger å bekymre deg for når det kommer til kunstgress. Også verdt å nevne er at kunstgress ikke har gressfrø. Disse kan lett sette seg fast i kjæledyrenes nese og få deg med høye veterinærregninger. Gressfrø er til og med farlige for små barn.

Gjør et trygt lekeområde. Siden det ikke er giftstoffer i kunstgress, kan barn leke trygt på kunstgress. Det beste av alt er at kunstgress holder seg relativt insektfritt, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for insektbitt. Du kan velge mellom forskjellige underlag som gjør plenen din trygg for unge familiemedlemmer som ikke er så stødige på bena.

Kunstgress er mer holdbart. I motsetning til naturlig gress, kommer du ikke til å ende opp med stygge nakne flekker å bekymre deg for. Det kunstige gresset ditt kommer til å se bra ut i mange år fremover. Selvfølgelig kommer ikke din firbeinte bestevenn til å være i stand til å grave hull i den kunstige plenen din.

Mye for pengene. Siden kunstgress varer lenge, trenger du ikke å bekymre deg for å bytte plen hvert par år eller så. Og ikke glem, du sparer også på vedlikeholdsregninger.

Ulemper med kunstgress:

Det kan bli varmt. En ting du ønsker å huske på, er at kunstgress kan bli varmt. Før du monterer ditt, diskuter de ulike underlagene med leverandøren din. Du må også passe på at når du griller, slipper du varme kull på gresset da det kan smelte. Imidlertid har de fleste av oss asfalterte dedikerte områder for utendørs matlaging.

Lukter kunstgress? Akkurat som på naturlig gress kan det bygge seg opp lukt. Noen underlag holder på lukt. Leverandøren din vil fortelle deg hvordan du skal ta vare på gresset ditt og unngå problemer.

Hva med oppbygging av giftstoffer? Tidligere var det mange bekymringer for oppbygging av giftstoffer. Imidlertid er det nå mange nye materialer tilgjengelig og virkningen av giftstoffer har vist seg å være minimal uansett.

Mer informasjon er tilgjengelig. Alt du trenger å gjøre er å ringe oss. En ting er sikkert, kunstgress kan spare deg for både tid og penger. På toppen av det ser det alltid bra ut. Det er kanskje en av hovedgrunnene til at mange gartnere investerer i kunstgress.


Innleggstid: 24. november 2021